zondag 14 juli 2013

Goodie-bag vrijgezellenfeest

Mhhh... het is alweer even geleden dat ik deze blog aanvulde. Deze maand ga ik mijn uiterste best doen om hier verandering in te brengen! Ten beginnen met deze blogpost.

Eind mei trouwde mijn zus en zoals zo vaak wordt een trouw voorafgegaan met een vrijgezellenfeest! Dit was hier niet anders. Als getuige wou ik graag een extraatje voorzien, daarom maakte ik voor iedereen een kleine goodie-bag.

Ik kocht paarse papieren zakjes, een aantal bladen stevig papier in paars en oranje en bijpassende vlinderclips in de AVA. In de zakjes stopte ik zowel een aantal gekochte als zelfgemaakte spulletjes! Het stevige papier gebruikte ik om een aantal kaartjes te maken: één kaartje voor de naam en dan nog enkele kaartjes op aan de zelfgemaakte spullen te hangen.


De gekochte goodies: lipgloss, nagellak, een klein flesje bodylotion, velcro strik en een polijstblokje voor de nagels.

De zelfgemaakte goodies:
Van links naar rechts: cupcake-bruisbal, suikerkoekje en roosjes-oorbellen uit fimo. In de loop van deze maand zal er zeker voor een aantal spulletjes een tutorial verschijnen!


Tenslotte wil ik jullie ook een glimp gunnen achter de schermen net omdat mijn pyjamabroek perfect paste met de goodie-bag en het decor van wilde (gezaaide) bloemen!


Zoals altijd ben ik ook zeer benieuwd naar jullie creaties! Je mag foto's altijd naar mij mailen! Ook vragen zijn meer dan welkom!

1 opmerking: