zondag 16 maart 2014

Retroweek!

Vandaag niets gemaakt met liefde maar wel liefdevol gekocht en gekregen.

Als grote fan van tweedehandsspullen en oude dingen, kon ik natuurlijk niet ontbreken op de retrodag van de kringwinkels. Vorige week zaterdag ging ik dan ook met twee vriendinnen aanschuiven aan de deur van Kringwinkel Okazi in Sint-Truiden. En voor €10 kocht ik de mooiste schatten! Een lap stof/gordijn, een handspiegel, een schattig ijzeren doosje, een koffiekop en een viewmaster met 1000 (kleine overdrijving) fotoschijfjes. En ik ben superblij met mijn aankopen! Enkel de handspiegel moet ik nog een beetje opknappen maar dat komt normaal gezien wel in orde!


En die retrodag is precies wat verlengd tot een leuke retroweek! Vorige zondag kreeg ik van mijn grootouders een retro fototoestel van het merk Minolta. De batterijen kan ik niet meer vinden maar de fotograaf vertelde dat het fototoestel zo ook nog werkt (zonder de lichtmeter). Dus ik ga het eens testen en zien wat de foto's zeggen! (mja in de achtergrond een bed dat nog niet werd opgemaakt)


En daarnaast ruimde mijn mama deze week de zolder op en hierbij kwam ze onder andere uit op deze mooie handtas!!  Jeeeej voor opruimende mama's! Verder claimde ik ook een bruin glazen servies, een set met whiskey fles en bijpassende glazen en een spannende paarse short uit de jaren stillekes (voor in de verkleedkast).Wat verkiezen jullie? Oud/nieuw/mix tussen de twee?

1 opmerking:

  1. Ik ben voor de mix. Ik hou bijvoorbeeld echt van die retro kinderkleertjes, maar dan gemaakt met moderne stofjes. Die viewmaster, geweldig! Heb ook ooit zo'n ding gehad. Mooie tas ook, zou ik ook meteen geconfisqueerd hebben onder het motto: "die heb jij toch niet meer nodig hè mam?!

    BeantwoordenVerwijderen