donderdag 16 januari 2014

2014!!

Aan iedereen een hééél gelukkig nieuwjaar! Ik wens jullie een super 2014 waarin je alles wat je ooit hebt willen doen, nu ook eens gewoon doet. En natuurlijk wens ik jullie ook een jaar met heel veel geknutsel! Hieronder alvast een lijstje van dingen die jullie kunnen verwachten het komende jaar!


1. Zelfgemaakte koffietassen of beter zelfversierde koffietassen. Ik ben er nog niet helemaal uit hoe ik ze wil versieren en wat ik er mee zou moeten aanvangen, want onze kast staat nu al vol met tassen en eerlijk het valt zelden voor dat ik er één gebruik. Maar ik heb er wel al hele leuke gezien op Pinterest dus ik denk wel dat het de moeite waard is om zelf aan de slag te gaan en mijn sharpies uit te testen. 


2. Mama ruimde ergens in de voorbije maanden de fotokast op. Ze besloot om alle clichékes (waarschijnlijk geen AN, maar geen idee hoe ik het anders moet noemen!) weg te doen. Als professionele verzamelaar kon ik het niet over mijn hart krijgen om deze weg te gooien. Probleem is wel dat ik niet weet wat ik er mee moet aanvangen, maar in 2014 ga ik dit uitzoeken! Heeft iemand van jullie een idee?


3. De familie zal eind juni uitbreiden met een klein neefje of nichtje en ik kon tijdens de kerstdag dan ook eindelijk aan de slag met flockfolie en rompertjes! Dit knutselidee was ik al verschillende keren tegen gekomen op het internet maar bij gebrek aan baby's was het nogal zot om er zelf aan te beginnen. Nu heb ik eindelijk de kans, jullie kunnen dan ook in de toekomst een doe-het-zelver verwachten.


4. Deze bruisballen in de vorm van een cupcake vragen al een tijdje om een doe-het-zelver, maar het is er nog niet van gekomen. Zelf vind ik ze heel schattig en ze zijn ook heel hydraterend dus ideaal voor tijdens de winter. Eens je de juiste ingrediënten gevonden hebt, zijn ze makkelijk te maken. Goed voor jezelf en als cadeautje!


5. En tot slot: de stempels. Voorlopig vind ik stempels maken op de 'echte' manier dus met gutsen en stempelrubber nog niet echt heel leuk, vermits ik vaak uitschuif en de guts in mijn vingers belandt. Schuimrubber en figuurtjes in schuimrubber zijn in mijn geval een veiligere optie. Eens je een stempel op de wereld krijgt, op welke manier ook, kan je er heel toffe dingen mee doen. Zo kan je wenskaarten maken of stoffen bestempelen.   


Wat zijn jullie plannen voor 2014?

4 opmerkingen:

 1. Goele! TIP om met de negatieven aan de slag te gaan (lijkt mij alvast een leuk idee): volgens mij kan je er relatief makkelijk een lamp of theelicht-sfeerlamp mee in elkaar steken (vb. tegen een mooie vierkante hittebestendige semi-doorzichtige vaas lijmen en er een theelichtje in steken, of voor een echte lamp: alle negatieven aan elkaar 'haken' met visdraad, paperclips, noem maar op.... deze 'lapjes' negatieven kan je dan aan een geraamte van een oude lamp hangen (vb een simpele rechte lamp met ronde diameter waar je het stof van af haalt) en eventueel onderaan verzwarende elementjes hangen zodat ze mooi strak naar beneden blijven hangen...hup, lamp er in draaien en je hebt iets origineel in huis! Ik ga het proberen voor de theelichtjes! Ik hou je op de hoogte ;-) x Kristien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allereerst een heel mooi creatief jaar gewenst! En gezien je superideeën gaat dat vast lukken. Ben erg benieuwd wat er dit jaar allemaal uit je hoofd en uit je handen komt! Enne heel erg bedankt voor je mooie comment!
  Liefs, Natalie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo, via via kom ik op je blog, ben benieuwd wat je allemaal gaat knutselen?
  Ik ga je volgen! Misschien vind je het ook leuk om mij te volgen?
  Groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen